No. 01 - Travel Fire Bug in Pécs

 2011.04.02. 12:51

Jelenleg itt vagyok most: Pécsi Tűzoltóság, Hungary

web oldal: www.pecsituzoltok.hu

Érkezésem ideje: 2011. 04. 02.

Koordináták: 46° 05'03.06 N 18° 15'23.42 E

Eddig megtett utam: 0 km.

Helyi barátaim elérhetősége (nem kötelező megadni): Zozó (branauer@gmail.com) és Roland (rolifire@gmail.com)

A pécsi tűzoltókat a Travel Fire Bug elhagyta: 2011. 04. 08.

Üdv minden tűzoltónak kis hazánkban és szerte a világban! Elindítunk egy kis emberkét a napokban és arra kérünk benneteket, hogy aki a játék részesévé válik, viselje méltó sorsát a Travel Fire Bug-nak, mutassátok meg minél több kollégátoknak, vigyázzatok rá(!!!) - mert mi is majdnem leejtettük már az első nap :) és kísérjétek sorsát a blogon vagy a facebookon. Mi ezt a blogot preferáljuk elsősorban, mert szimpatikusabb! Várjuk tőletek a jó kis tűzoltó sztorikat, kreatív fotókat, rövid videókat, csoportképeket! Nem zárkózunk el attól sem, hogy valamikor majd külföldre vigye valaki a Bug-ot, de előtte azért szeretnénk ha sok helyen megfordulna itt a Magyar tűzoltóságokon! Jó szórakozást kívánunk Nektek, remélve hogy "bogarunk" útja sok meglepetéssel szolgál majd mindannyiunk számára! Nyugodt szolgálatot vagy ütős adrenalin bombát kívánunk Nektek... kinek mi jön be!

Zozó és Roland

Fotók:

Pózolj Travel Fire Buggal és tűzoltóautóval!

Zozó ez napiszar gyanús lett! :) (leszarom, azt legalább sokan nézik :)

 

Csecse, mi?

 

És végül: valami nagyon szép módon szerettünk volna nektek megmutatni Bugot, de inkább ne kísérletezzetek hasonlóval... :)

Köszi Emmának a segítséget a videóhoz - mindezt Pekingből!

 

rténet egy háztetőn ragadt kutyusról:

Egy nyári, hullócsillagokban gyönyörködtető éjszakán jött a jelzés, hogy a család kutyája a ház mögötti töltésről átugorva felkergetett egy macskát a tetőre. De amit a macska ügyesen megoldott, azt a kutyának minden bátorságát összeszedve kellett véghez vinnie: nevezetesen a cél érdekében átugrani a családi ház tetőszerkezetére. A macska ezzel a lendülettel ugyan le is lépett, de hős kedvencünk fent ragadt és nem tudott lejönni, amihez kérték a tűzoltók segítségét. 

- Persze, semmi gond! Segítünk!

Ahogy a csapat kiérkezett, az első nagy megrökönyödés után mindenki jót nevetett, ugyanis a család kedvence egy 60 kilós németjuhász volt, ahogy ott ült a ház tetőszegletének ereszcsatornájában, és vonyította a sok hullócsillagot... Az ebet persze nem volt olyan könnyű leimádkozni. Végül kellett hozzá még egy autó, mert csak a létrás kocsi kosarába volt hajlandó bemászni. Lent a földön aztán büszkén csóválta a farkát, hogy ő mekkora hős tettet  hajtott végre.   

 

facebook: Travel Fire Bug

A bejegyzés trackback címe:

https://travelfirebug.blog.hu/api/trackback/id/tr742793478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brenbera 2011.04.03. 07:50:05

Helyes helyes gratulálok és tovább tovább!
Várjuk a történeteket.
Siklós

travelfirebug 2011.04.03. 10:29:55

@brenbera: Helló! Köszi a gratulációt, de hogy eljut-e vajon a siklósi tűzoltókhoz, azt sajnos nem tudjuk garantálni. Emberkénk önálló életet él már!
Üdv: R.
süti beállítások módosítása