Emlékeztetőül!

 2011.04.02. 12:45

 

 

 

 

 

 

Mi a küldetése a travel bug-nak?

A küldetés célja az, hogy a Travel Fire Bug bejárja a világot a Pécsi tűzoltóságról eljutva számtalan más tűzoltóságra, kapcsolatot teremtve a tűzoltók között. Ha nyomon szeretnéd kísérni a Travel Fire Bug útját, akkor ezen a blog oldalon megteheted.

Kapcsolat: travelfirebug@gmail.com

Mit kell tennem, ha hozzám kerül a travel bug?

Mindenek előtt vigyázz rá! Légy becsületes és ne tartsd sokáig magadnál. Mutasd meg a kollégáidnak, készítsetek közös fotókat a travel bugról, a tűzoltóságotokról, esetleg magatokról. Mindezt, egy a saját, humoros tűzoltó eseményetekkel együtt küldjétek el erre az email címre: travelfirebug@gmail.com

Az email után az adatokat, képeket, történeteteket a blogon olvashatjátok! Majd kérjetek meg egy tűzoltót, aki elviszi egy másik tűzoltóságra a travel bug-ot! A hozzá való instrukciókat adjátok meg neki, megmutatva ezt a blogot is, rajta a ti bejegyzésetekkel, fotóitokkal. Fontos: a blogot az adminok szerkesztik. Emailed és fotóid átkerülnek a blogba! Csak olyan fotót és adatot közölj, amit szívesen olvasnál más tűzoltókról is, és ami nem sértő.

 

facebook: Travel Fire Bug

A bejegyzés trackback címe:

https://travelfirebug.blog.hu/api/trackback/id/tr852793455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása